Cea mai pură sare recristalizată pentru producția de alimente
Sarea alimentară recristalizată GUSTOSAL se poate folosi pentru dizolvare, amestecare, adăugare, conservare și asezonare în industria alimentară, hoteluri și gastronomie (HoReCa) sau în domeniul micilor afaceri.
Sarea recristalizată GUSTOSAL este foarte apreciată de către industria alimentară datorită granulațiilor diferite, iodurării, fluidității și solubilității rapide și complete. Aceasta este ingredientul esențial în producția de mâncăruri gata preparate, conserve, produse din brânză, carne și mezeluri, dressinguri, muștar și multe alte alimente.
O granulație specială este sarea alimentară extrafină GUSTOSAL. Datorită granulației fine, aceasta este folosită ca purtător de aromă pentru producția gustărilor, precum chipsurile.
Sarea grunjoasă pentru panificație GUSTOSAL este folosită în brutării pentru asezonarea covrigilor de tip bretzel, a covrigeilor și a saleurilor.
Pentru producția biologică, Salinen Austria AG oferă GUSTOSAL pentru BIO: o sare alimentară neiodată și fără agent de separare.